Tålamod


Jag. Måste. Ha. Tålamod.

När vi kom hem från Norrbotten möttes vi av grönt gräs och snödroppar i rabatten. Den mesta av snön hade smält bort på bara några få dagar medan vi varit borta. Och med det vaknade lusten att göra en massa saker, direkt!

Jag ville genast börja kratta bort löven, plantera häckar och buskar, planera och bygga ett plank, måla och tapetsera om i klädkammaren, börja skrapa bort vit färg på verandan för att sedan måla, kontakta måleribolaget för offert om husmålning, kolla att vårt tak håller tätt, dra om en del el. Helst allt på en gång och med glädje! Hur ska man hinna jobba med så många projekt?

Det är konstigt vilken energi man fick när våren plötsligt kom.
Jag. Måste. Ha. Tålamod.
Jag kan inte göra allt på en gång. Det kan ingen.
Tålamod.

Känner ni igen er?


I. Need. To. Have. Patience.
When spring suddenly awoke I have all this energy to do the things I have been planning all winter long. Gardening, painting, decorating, preferably all at the same time. Patience.

Kommentarer

  1. Ja urs. Och jag får magknip av allt trädgårdsarbete. För om man inte hinner i sommar dröjer det ju ETT ÅR innan man kan göra något igen. Och vem orkar vänta så länge? Nej hu vale. Det gör mig stressad som bara den. Fast det egentligen bara borde vara roligt

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg