Underbar födelsedag

Idag fyller jag år och jag har haft en jättefin dag. 

Trots att Thomas varit bortrest har jag inte behövt vara ensam eller rastlös på något sätt. Idag har vi nämligen jobbat stenhårt i trädgården, jag, mamma och pappa. De är faktiskt världens bästa föräldrar. Pappa körde hit med traktor och vagn på förmiddagen med ett helt lass jord som han stjälpte av på bakgården. Där har jag hämtat det ena skottkärran efter den andra hela dagen.
Vi har planterat 16 thujabuskar, 1 magnoliaträd, 2 buxbom, 1 syrenbuske, 1 clematis, 2 blåregn, 4 ljung, en buske med gula blommor som jag glömt namnet på, påskliljor och fröpåsar. Dessutom har jag fyllt upp med jord där det behövts (och fler hål och ojämnheter finns att fylla en annan dag), reparerat ett rasat stengärde och flyttat på en massa sten som någon lagt ut lite sporadiskt. Pappa har klippt ner fruktträden och mamma har ansat och lukat i rabatterna. Vi har fått hiskeligt mycket gjort idag och varenda muskel är matt.

All hjälp jag fick  idag är den absolut bästa födelsedagspresenten. Stort tack!

Idag upptäckte jag dessutom att vi har utslagna vitsippor i backen. Jag är så glad att vi bor i södra delen av Sverige. Stackars Boel, min symentor  har ju snö fortfarande.

Min resterande födelsedag ska tillbringas i badkaret. Ett fyrfaldigt leve för det! Plask och hej!

Ps. Bry er inte om dyra gymkort, skaffa en trädgård istället. Ett lite roligare sätt att träna! Ds.

 
Please use Google translator for this one.

Kommentarer

 1. Grattis på födelsedagen!
  Snygga randiga klänningar!

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott!!
  Bilder på det du gjort i trädgården hade varit roligt att se???

  SvaraRadera
 3. Ett stort Grattis efterskott! Läser här lite nu och då och tittar på alla fina bilder.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg