Vintage stories… Nja…

Jag är precis som många andra ganska besviken på Kappahls försök till 50-talsinspirerad kollektion. Varför kunde de inte gjort lite bättre research innan? Som jag befarade blev det bara ett halvdant försök och det är synd när det finns så många insatta vintageflickor i bloggvärlden som gladeligen skulle hjälpt till. Tänk om Miriam eller Elsa fått lägga sig i lite? Så bra det hade kunnat bli.

Med detta sagt finns det ändå två plagg som jag tycker är ganska fina, i alla fall på bild och de ser du här. Ska se om de är lika fina i verkligheten.

kappahl2 
kappahl1

Like so many others I am rather disappointed in Kappahls vintage collection. Why didn’t they do better research? A pity when there are so many knowledgeable people to involve. Like Miriam or Elsa.
This said, I still think the dresses in these photos are quite nice. I hope they are nice irl too.

Kommentarer

 1. Jorå, men jag tycker tyget är gräsligt på den nedersta. Jag hade velat ha mer prickar och så där... Dina egna klänningar är så himla mycket snyggare. Snart kommer det en gul med rosor på med posten. Tro det eller ej...

  SvaraRadera
 2. Åh Boel. Har du klurat ut mönstret?! Underbara Boella. Tack.

  SvaraRadera
 3. Kappahl är ju lite marigt alltså, tycker deras vintagegrej från i vintras var trevlig med spets och fuskpälskragar och fina sjalar. Lite för uppklädd kanske. Men jag håller med dig helt om att de sköt lite vid sidan av tiopoängaren med denna. Fast den grå (översta) klänningen är mkt söt!

  SvaraRadera
 4. Ooooh jag ÄLSKAR de där klänningarna:):) Funderade på att införskaffa den översta:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg