50 år

Igår var jag och resten av alla mina syskon med familjer hemma på söndagsmiddag för att fira Mors dag. Men det fanns mera att fira eftersom mina föräldrar också nyligen haft sin 50-åriga bröllopsdag. Det är fantastiskt, tycker jag. Storslaget och romantiskt. Så det är inte bara min mor jag vill hylla, utan även min far. Att de valt ett helt liv tillsammans och står för det. Det är kärlek.

Jag har sagt det förr men det tål verkligen att sägas igen. Jag har världens bästa föräldrar och min kärlek till dem är stor. De är fina människor och jag vet att jag är lyckligt lottad som har dem.

Bilden på dem är min absoluta favorit. De är unga och mycket förälskade.


Yesterday was Mother's day. My parents also recently celebrated their 50:th wedding anniversary. The whole family gathered for dinner. I think it is amazing they chose a life together and are sticking to it. That's love.
I am also greatful to have them so near. They are very dear to me and I know I am lucky.

They are very young in this photo and very much in love. This is my favourite photo of them.

Kommentarer

  1. Vilket underbart foto! Jag älskar gamla foton på släktingar, jag har skannat in en massa foton från mina morföräldrars fotoalbum och det är så otroligt roligt att titta på :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg