Årets första loppis - fynd del 1

En idrottsförening i Skåne, anordnade stor loppis i Vanneberga. En hel fotbollsplan full med saker. Jag fyndade en hel del för bara några små slantar. Jag visar lite av det idag.

En underbar gammal korgstol med ljuvliga detaljer. Med lite färg, kärlek och en blommig dyna tror jag den kan bli underbar. Den kostade mig 2 guldtior.
loppis1
loppis4

Och en omålad gustaviansk sängstomme. Även den blir ljuvlig med några lager vit linoljefärg. Och vad kostade den då? 3 guldtior! Det är galet bra för så mycket hantverk och såna vackra snidade detaljer.

loppis2
loppis3
Två gustavianska stolar försvann mitt framför näsan på mig. Men till nästa loppis ska jag vara extra observant på såna. Jag hjärtar loppis. Mera av fynden jag gjorde visar jag en annan dag.


At a big flea market I made these finds. The chair cost me less than 2 euros. And the bed with the lovely details less than 3.

Kommentarer

 1. Det är så härligt att loppis-säsongen börjat nu igen! :D Det var stor loppis i Falun förra helgen men jag missade den för att jag var på teckenspråkskurs :(

  SvaraRadera
 2. Härliga loppisfynd
  Har försökt kommentera dina inlägg tidigare men har inte lyckats...Få se nu då...Jag följer din inspirerande blogg som jag hittade genom sysidan :)

  SvaraRadera
 3. Men vilka FYND! Det var nog en av de mest utmärkande fina stolar jag nånsin sett. Jag tror jag måste åka en sväng till Skånes loppmarknader.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg