Det är så jag har det.

anna3

Jag har en värdelös hårdag. Håret i enkel knut för att kyla nacken. Ingen glamour här inte.
Det är så fruktansvärt varmt att jag känner mig lite som en disktrasa.

Kalla mig Byggare Bob!
Iklädd blåställ har jag byggt på vår bod nu i 2 dagar tillsammans med med min bror Rolf och med vissa inhopp av andra snälla familjemedlemmar. Golvet är utlagt och isolerat och stommarna är resta. Den har ännu inte något tak.
Inget tak alltså.

Då börjar det regna!
Tropiska skyfall hela natten i kombination med blixtar och dunder öser ner över den taklösa boden. Som tur är hade jag skaffat en stor presenning att svepa över men det krävs ändå stora insatser för att välta ut alla regnmassor som samlas i den. Så i natt hade jag regnjour och väldigt lite sömn. Hade vattnet trängt in mellan golvbrädorna ner i isoleringen hade allt varit förstört. Jag tror jag hade blivit lite arg då.

Nåja. Jag inser att min blogg mest handlar om renovering och annat husfix just nu och väldigt lite om sömnad och klänningar. Men det är så jag har det. Ni får ta det onda med det goda.

Nu ska jag duscha.
Igen.
Puss och kram

Please use Google translator for this one.

Kommentarer

  1. Jag gillar byggande och sånt fix också. Så jag har inget emot att det handlar om sånt med. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg