Klänningsinspiration – blå

En buffé av fina blå klänningar. Varsågoda!
Jag har roat mig med att leta upp en massa fint i klänningsväg eftersom jag blivit så in i bomben förkyld. Dålig tajming eftersom jag har 3 spelningar denna vecka med swingorkestern. Imorgon Kalmar, sedan Kristianstad och sist Höganäs. Det blir härliga bihåleklanger när jag sjunger. Jag får försöka maskera det så gott det går med nässpray och Fishermans friends. Tråkigt är det i alla fall.

Och gällande min egen blå vintageklänning som sprack, från förra inlägget, så gick den att laga så den går att använda igen.  

 klaninngsinspiration-blue
_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_
Blue dress inspiration. I’m struggling with a bad cold. Bad timing because I have 3 gigs with the swing orchestra this week. I hope I will be able to sing without it sounding too “nosy” thanks to Fishermans friends and nose spray.
And as for my own blue vintage dress from my last post: I managed to mend it.

Kommentarer

 1. testa zyk eller strepsils, fisherman's är ju bara godis ;D

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag som gärna vill gå och se swing musik, undrar vad heter ert band? Vet du skrivit det tidigare på bloggen men minns ej. Bor själv i Lund så tänkte om jag hinner se er uppträda hade det varit roligt! Skicka gärna mail till mig om hemsidan cingvarsson@yahoo.com mvh Christine

  SvaraRadera
 3. Swingbandet heter Åhus Swingorkester (www.ahusswingorkester) och vi spelar swing från 30-40- och 50-talet. Den 22 augusti spelar vi i swingtältet på malmöfestivalen, bara ett stenkast från Lund :)
  Betty Lou: Ska köpa dina rekommendationer genast bums.

  SvaraRadera
 4. Helt underbara klänningar!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg