Bröllop i El Stockholmo

I helgen var vi på bröllop i Stockholm. Thomas agent Lotta gifte sig med sin Kent.
Musikaliskt var bröllopet enastående för Sanna Nielsen och Brandur stod för musiken. Det var hur vackert och stämningsfullt som helst. Jag blev lite blank i ögat av allt.

brud1

När båda sagt sa (och det var väl tur) väntade vi spänt på utanför kyrkan. Det var ganska kallt men till skillnad från brudparet var vi ju ganska påklädda. Men de värmdes nog ändå av alla kramar de fick.

brud3

Se så vackert. Istället för risgryn kastade vi rosblad.

brud2

Sen blev det fest och många tal hölls under kvällen. Thomas höll ett och det var väldigt roligt. Jag hade liten hatt med flor och min blåa sidenklänning. Thomas var fantastiskt stilig med sin fluga.

brud4

God mat med framförallt god tårta i flera våningar bjöds vi på. Till och med blommorna var ätbara och extremt goda. Det var nog faktiskt bland de godaste tårtor jag ätit. Och då har jag ändå ätit väldigt många!

brud5

Som sig bör blev det ju även en brudvals och framåt natten gick vi sakta hem genom stan hem till vårt hotell.

brud6

Imorgon kväll ska ni få se något kul och lite flamsigt här på bloggen.

Kommentarer

  1. Thomas och du är så fina ihop. :)

    SvaraRadera
  2. Åååh! Vad kul med bröllop, och jisses vilken tårta!

    Tack för din fina kommentar! Ja, men visst blir man nyfiken på material mm när man ser ett riktigt fint plagg?! Jag var tvungen att kolla tvättlappen för att avgöra material, den är 78% viskos, 18% nylon och 4% elastane. Den är faktiskt ganska tung att ha påsig om man jämför med många andra plagg, men det är inget som besvärar mig-tvärt om så blir det någon speciell, härlig känsla. Som du kanske såg så är det blixtlås i ryggen. Jag syr ju en hel del, men den här har jag faktiskt köpt från Asos. Jag har en del andra syprojekt på gång just nu, och ett antal som ännu inte är slutförda. Men jag tror säkert att du skulle kunna göra något liknande om du har viss syvana. Kjolen borde inte vara något större problem, det är väl mer att få till överdelen på ett snyggt sätt som skulle vålla svårigheter för mig. Och sen är ju inte blixtlås min starka sida- men med lite envishet och mycket tid så! Hojta gärna till om du behöver veta något mer eller om du ska ge dig på att sy något liknande! Det är alltid så kul att se resultatet!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg