Medan han sov…

… sydde jag 3 klänningar. Men inte alla på samma dag. Så snabb är jag inte.
Bilder kommer…

medans

Kommentarer

  1. Bästa Anna!
    Nu önskar jag presentera mig, jag som ofta tittar in till dig och din vackra o fina blogg. Bascha, en floristmadamé från Skåneland.Du syr+ knåpar o får fram dessa fantastiska klänningar, hurra för dig. Visst är det rogivande att befinna sig i den kreativa världen? Om än nålen går mitt av eller saxen klipper lite snett... Hoppas du oxå hittat STIL, m Susanne Ljung, på P1, fredagar 10.00. Såå bra! Till sist måste jag bara få säga; jag ÄLSKAR dina KATTER! Vilka ljuvliga varelser. Jag är avis! Önsakr dig en skön novemberhelg! Jag återkommer gärna!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Bascha. Du gjorde min dag. Katterna spinner en hälsning till dig. God helg även till dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg