Ner i de underjordiska tunnlarna…

.. nja, i musikalens värld i alla fall.
Igår la jag lite extra kraft på min håruppsättning. Jag och bäste Jens skulle nämligen göra ett sångjobb på Kristianstads arena som Fantomen på operan och Christine. I stora påsar knökade jag ner enorm krinolinkjol och dess olika överliggande lager, blus och korsett.
Det tog hela dagen med alla olika soundchecktider och väntan där emellan. En uppsjö av artister medverkade: Sanna Nielsen, Idol-Calle, Idol-Sibel, storband, trollkarl, kör och orkester med flera.

Men det var en fantastisk konsert. 4700 personer i en fullsatt nybyggd arena, ett genomproffsigt arrangemang av Kraftkällan evenemang. Precis innan jag skulle gå ut på scenen och såg alla människor, det magiska ljuset och all förväntan dog jag lite. Jag mådde ihjäl mig. Vilken tur jag har.
Dessutom gick det så himla bra på scenen.
Vilken härlig dag!

kr-arenahair2kr-arenahair
Imorgon ska vi granska en ny vintageklenod. Den lilla jackan från början av 1900-talet.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg