Åh, Vera…

Vera Wang alltså.
Jag älskar hennes brudklänningar. De är alldeles, alldeles fantastiska. Alla ljuvliga detaljer, det strukturerade och arkitektoniska så väl blandat med det romantiska.
Och hantverket!

Vi har bokat dag, kyrka och lokal nu. 
I augusti ska jag bli fru/maka/hustru. Stort!

Jag behöver alltså snart bestämma hur min klänning ska se ut. Jag har ju tänkt sy den själv och behöver säkert göra ett antal testklänningar i bomull först för att få det rätt. Det svåraste är att bestämma hur klänningen ska se ut. Det finns ju så många vackra modeller att inspireras av.
Som till exempel de här från fantastiska Vera Wang.

Vera_Wang_Bridal_S11_Look_04veraWang 110911_thumb111111_thumb111411_thumbFAWN_thumbERICA_thumbvera-wang-s2010-ruffled-dress1Vera-Wang-Fall-2010-Bridal-Dress

Kommentarer

 1. Åh va underbara klänningar! Hittade till din blogg förra veckan. Gillar den skarpt! Syr också en hel del och jag blir så inspirerad av dig.
  Kram, Mikaela

  SvaraRadera
 2. Var inne på din sida och kollade runt. Bara älskar din bolero med vecken. Modellen är ljuvlig.

  SvaraRadera
 3. Grattis!! Va skoj!!
  Ni passar så bra ihop <3

  Jösses vilka snygga klänningar:))
  Åh!! Vill ha!!:))

  anna

  SvaraRadera
 4. Åh så roligt, grattis! Vilket datum blev det? Själv blir jag fru 6 augusti och köpte min brudklänning igår.

  SvaraRadera
 5. Angeliqa: Samma datum som dig! Grattis till dig också :)

  SvaraRadera
 6. Grattis till augusti :) Jag hittade din blogg via underbaraclara för ett tag sen och inspireras av dina retroklänningar. Jag syr också men mest kjolar och då återanvänder jag gärna olika plagg. Sitter just nu och tittar på mönster och tyg för min brudklänning. Vad ska du ha för tyg?

  Jag drömmer om ett hus liknande ditt och hoppas att det finns nån liten skola kvar till oss när det blir så dags.

  SvaraRadera
 7. Malin: Jag är inte hundra än på vilket tyg det blir för jag har inte landat i om jag vill ha tunn och flygig klänning i många lätta lager eller lite mer strukturerad i lite tjockare siden. Däremot har jag köpt på mig fint spetstyg med vacker kant som jag vill försöka implementera på något sätt.
  Många svåra beslut väntar :)
  Jag brukar inte tänka allt för noga och av någon konstig anledning blir det ändå oftast väldigt bra. Jag improviserar mig fram.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg