Dagens brrr…

kallt
Så här går jag klädd inomhus just nu.
Mössa, torgvantar, halsduk, kofta och 3 par strumpor. Det är inte ofta vi har så här kallt här i södern. Igår var det –21 grader ute och inomhus är det marginellt varmare. I köket som är det vanligtvis varmaste rummet är det 16 grader. Sovrummet ska vi inte tala om. Där fungerar inte ens elementet just nu. I natt sov vi med 3 täcken var.

Nåväl.
Jag försöker ta allt med ro. Ibland drabbar mig tanken på hur nästa elräkning kommer att se ut. Brrr. Jag skjuter den tanken åt sidan så gott det går. Den dagen, den sorgen liksom.
Lika eländigt är det när jag tänker på mitt slutskattebesked. Rekord i restskatt kan man säga.
Brrr…

Utomhus är det väldigt vackert men jag håller mig gärna inomhus så mycket det går.
Brrr…

huset3huset4huset2

Kommentarer

  1. men på den positiva sidan är du fasligt söt i mössa. :o)

    SvaraRadera
  2. Va har ni snö o Blekinge jag torde det var vår nere hos er.... vi har +8 i sovrummet men i garaget har jag +25 för jag vill inte att mina motorcyklar ska frysa// Fotomicke

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg