Tack & Hej!

Men inte på det sättet ni kanske tänker er.

Tack snälla Underbara Clara som länkat till min blogg och lockat hit nya besökare. Besökarrekord faktiskt! Vilken fin julklapp. Hedrande, överraskande och mycket glädjande.

Hej alla nya besökare!Vad glad jag är att ni hittat hit!
Jag hoppas-hoppas-hoppas att ni kommer tillbaka fler gånger och hälsar på.

sthml4

Så vad är det här för blogg då?Min blogg är nog mera en livsstilsblogg än en modeblogg även om många inlägg handlar om just kläder. Antingen är det vintagekläder jag köpt, men mest nya som jag sytt själv i retrostil. Jag älskar att sy. Det är lite som meditation för mig. Jag försöker ibland att sy med färdiga köpemönster men bäst blir det nästan alltid när jag hittar på själv.

_uppstassadblueFlowerDress2greenDotted-front2

Bland det första jag gjorde efter vi flyttade in i vårt hus var att inreda en klädkammare. I klädkammaren har jag också min syhörna. Som ni ser har det hunnit bli ett gäng klänningar vid det här laget.

garderobensymaskinen

Dessutom skriver jag om loppis- och antikfynd samt om den gamla skola från 1902 som jag bor i och bygger/renoverar på.

husetv-rummet2kokshyllan

Jag trivs lika bra i arbetskläder som i retrokläder och jag försöker lära mig allt jag kan om att bygga och renovera. I somras byggde jag t.ex en friggebod och ett plank.

bygge 30-3

Eftersom jag råkar ha en särdeles fin men också känd fästman får jag ofta hänga med på evenemang där jag får tillfälle att klä upp mig. Såna tillfällen måste ju tas tillvara på. Dessutom ska vi gifta oss i augusti 2011!

dbk18
dbkfinal-jagStefanThomas
Mest jobbar jag med media- och nöjesrelaterade ting och musik och ljud är en stor del av det. Jag är bland annat ljuddesigner för P4 Dans som sänds i P4 på söndagskvällarna året om. Eftersom frilansjobb går upp och ner i perioder har jag ett halvtidsjobb på en skola också.

2009-03-studioarbete3

När jag sjunger är det framför allt i en swingorkester där retrokläderna kommer väl till pass eller så bjuds jag in att vara solist på olika konserter. Och så skriver jag musik som ibland hamnar på någons skiva.

swing7

Vi har två katter som ser nästan likadana ut. Gentlemannen Sixten (till vänster) som är 6 år gammal och Lillemannen Sune (till höger) som bara är 6 månader.

adjo4adjo2

I stora svepande drag är det vad min blogg handlar om.

För att fira alla er nya besökare lite extra kommer imorgon en kavalkad av alla festliga klänningar jag sytt. Varmt välkomna tillbaka!
Puss & kram

Kommentarer

 1. Hej hej och tack för ett varmt välkomnande. Jag blir kvar! :)

  SvaraRadera
 2. Så roligt med lite information direkt man hittar hit. Jag tror bestämt jag varit här förr. Nu blir jag kvar :)

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för att man får kika in!
  Jag kom hit via din Tomas D blogg, då jag är en dansande bloggläsare i största allmänhet!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg