Himmelsblått musikrum

Jag har fått ett litet inredningsbehov tillfredställt genom att måla och ändra i mitt musikrum. Allt är inte riktigt klart än men några små skärvor kan ni få.

Väggarna har jag målat i en himmelsblå färg från Alcro som heter Havsbris. Det var ett ganska mörkt rum innan med mörkbrun fondvägg. Blä.

gastsangen2

Sedan står det en gästsäng där som fått tjockare madrass. Så när man lyssnar på musik kan man lägga sig ner och slumra till om man vill. Sängen är också bra eftersom den suger åt sig ljudreflexer och dämpar akustiken.
gastsangen
Och vill man kan man spela La vie en rose på en speldosa jag köpt på en resa. Någon gång ska jag montera in den i en fin ask.

gastsangen3

En liten spegelboll sitter på väggen och mina akustikplattor har jag klätt i glatt tyg från IKEA.
studiofix2
Vackra instrument ska man inte gömma undan. Här är några. Jag har väldigt många men de får vänta på placering tills rummet är helt klart.

studion2

Och en gammal loppisstol har blivit skönare att sitta på med fårskinn på. Sune älskar’t.

studion3

Blink-blink

studiofix1

Kommentarer

  1. Fint! Ska bli kul att se hur det blir när det är färdigt.
    Du bad om tips på saker att blogga om - jag gillar det du skriver om. Kul med musiken och sömnaden - det inlägget blev jag verkligen inspirerad av (vad som behövs i "syateljén"). Kanske har du ännu fler sytips att dela med dig av? Det där med material är ju ett ständigt återkommande dilemma när man syr kläder. Det är svårt att förutse hur ett tyg ska fungera. Har du tips på bra tygsorter till vinterklänningar?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg