Idétavlan…

eller anslagstavlan  i kläd/sykammaren är nu städad för att ge plats för nya tankar och idéer. Det där med brudklänningen behöver snart landa i något slags beslut… Hur ska man någonsin kunna bestämma sig när det finns så många fina att inspireras av?

anslag3

De klänningar jag gillar mest just nu finns uppsatta på tavlan. 
Klänningen Victoria hade på sig dagen innan hennes bröllop med släp och bara en axel har kommit in som en bubblare där i mitten. I burkarna från Ikea har jag olika band, dragkedjor och trådrullar. Mätstaven som brukar finnas i tygaffärer har jag fått av min symentor Boel.

anslag2anslag1

Kommentarer

  1. Bröllopsklänning är otroligt svårt att bestämma sig för, men när jag hittade min alldeles nyligen så klickade det nästan i hjärtat när jag såg den. Det var rätt helt enkelt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg