Ombytta roller

Hos oss kan man inte säga att vi är låsta i några könsroller. Jag står för det praktiska såsom att snickra och meka med bilen. Thomas står för markservice såsom matlagning och städning. Jag använder alla fingrar på händerna och Thomas har fullt upp med en och det är tummen som sitter mitt i handen.
Så är det och det vet vi om. Thomas har andra gåvor så vi kompletterar varandra på så många sätt.

Vår Volvo laståsna från Norrbotten har vägrat starta ett tag. Ett bekymmer eftersom det händer att vi faktiskt behöver 2 bilar. Så jag gick med bestämda steg mot motorhuven laddad med hylsnyckel, tändstift och startspray.

bilmek6
Jäklar vad de satt hårt iskruvade. Jag fick ta i för kung och fosterland.

bilmek5
Men till slut fick jag ut tändstiften, ett efter ett.

bilmek2
Thomas stod i sina klackskor och var mentalt stöd. Och så fotograferade han ju också och fixade kaffe till mig.

bilmek4

Det tog en stund men strax var det klart! Och sedan startade bilen igen som den aldrig gjort något annat.
I’m the shit! Dessutom klär jag utomordentligt i hylsnyckel.

bilmek3
Sixten vad dock inte så imponerad av det hela. Äsch.

bilmek1

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg