En blivande paljettdröm!

Idag hämtade jag hem ett stort vitt paket med tyg från Stoff och Stil. Jag trippade hem med hoppsa-steg i spänd förväntan på hur tygerna skulle se ut i verkligheten.

Och kolla! Paljettyget är ljuvligt. Jag var tvungen att direkt drapera upp det på provdockan och markera midjan med ett satinband. Well hello!
Då kanske någon tänker: Var och när har man en sådan klänning?
På jobbet? När man ska till ICA? Ja varför inte?
Jag har ju turen att både få jobba som sångerska och gå på fina galor och fester ibland så där löser det sig. En fin gala i sommar och så ska ju swingorkestern spela på Nalen i april. Då ska jag glänsa!

paljett
För övrigt innehöll paketet svart bomullschintz som ska vara under paljetttyget, svart tyll, naturvit tyll i massor till brudklänningen och lite naturvit brudsatin mest för att känna på kvaliteten.

Nu har min dator för övrigt bestämt sig för att börja bråka. Den behöver installeras om. Så istället för att sy som jag egentligen mest hade önskat måste jag bege mig in i ettorna och nollornas värld.
Vi ses snart hoppas jag.

Kommentarer

 1. "Paljettdröm", det måste vara det bästa ordet. Ser verkligen fram emot slutresultatet!!

  SvaraRadera
 2. Du gör så himla mycket fint! Jag tittar in här titt som tätt men har varit pinsamt dålig på att kommentera. Bot och bättring.

  SvaraRadera
 3. Klart du kan ha en sån klänning på dig till Ica!
  Du är en verklig inspirationskälla för mig, som än bara syr kjolar.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg