På gång i syverkstan

Prickar tröttnar jag aldrig på. Igår fick jag ett ryck och ändrade urringningen och kortade av överdelen lite grann. Jag är inte så långlivad av mig. Kjolen har som vanligt motveck och är gjord helt utan mönster. Ett långt rektangulärt tygstycke som veckats ihop i midjan bara. Överdelen är grunden samma som i den röda spetsklänningen. Det är bara urringningen jag förändrade.

klanning
Jag har också lagt in en beställning på Stoff och Stil. Jag har en idé om att jag ska sy en 50-talsklänning i svart paljettyg. En riktigt mega-festlig en. Swingorkestern ska ju upp till Nalen och spela i april så då vill jag ha den klar. Det underliggande tyget ska vara svart satin. Sy i paljettyg blir nytt och säkert frustrerande.
Dessutom har jag beställt hem en massa tyll. Snart måste jag ju börja med brudklänningen.
Vojne. Hur ska det gå med allt?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg