Stämbandsutställning

Jag och mina stämband åkte igår till Karlskrona för att medverka på Bröllopsmässan. Att sjunga på bröllop är både roligt och mysigt så det vill jag göra mera. Jag ville sälja mig till kapitalet, så att säga!
Och sen eftersom jag själv snart ska gifta mig var det ju ett bra tillfälle att göra lite research. Jag fick känna på klänningar, ringar, skor och en massa accessoarer när jag inte sjöng.

Klänningen blev helt klar ungefär 8 timmar innan jag tog på den, alltså kvällen innan mässan. Detta är alltså min senaste skapelse ni ser. Svarta strumpbyxor med vita prickar och lackskor till det.
massa1
Mikrofonen gick så klart i samma stil som jag.

massa3
Utsikten var den bästa möjliga för jag stod på balkongen i galjonshallen och jag var omgiven av pampiga trägubbar.
massa2massa4 massa6

När jag kom hem många visitkort senare var jag så trött att jag föll ihop i kökssoffan en stund. Men sen ryckte jag upp mig och körde hem till mina föräldrar för att kolla på melodifestivalen och heja på grabbarna i The Playtones. Och de gick direkt till final! Det enda rätta faktiskt.

massa7

Kommentarer

Populära inlägg