Brudklänning skiss 1

_MG_4279_MG_4276

Det här är resultatet av min första klänningsskiss. Jag köpte en underkjol på Tradera som hjälper till att bygga på kjolen och över den finns en toile i bomullstyg ungefär som modellen här under. Det är en av de inspirationsbilder som ligger på min topplista. Enkel men vacker.

2007BM6094_jpg_l2007BM6098_jpg_l

Och sedan har jag draperat spetstyg som går upp i en axel ovanpå. Allt spetstyg är bara ditnålat. Jag har inte klippt i det ännu. Det här gör jag bara för att få en idé över hur jag vill ha det och vad man skulle kunna göra när jag väl bestämt mig. Jag tänker att jag gör ett gäng såna  här skisser och fotograferar av dem. Sedan får jag försöka ta ett beslut om vad jag ska satsa på. Står jag bakom provdockan kan man nästan se hur det bli i verkligheten.
Vad säger ni? Är det något att ha?

Kommentarer

 1. Superfint!!! Jag är SÅ imponerad av dig.

  SvaraRadera
 2. It looks awesome! Jag brukar göra så med tyger. Typ halvdrapera det mot mig för att få en överblick.

  SvaraRadera
 3. Inspirationsbilden är fantastisk!
  Klänningen du skissat upp är jättefin, snyggt med spetstyg över ena axeln!

  SvaraRadera
 4. go for it! blir hur vackert som helst!

  SvaraRadera
 5. alltså allt klär en skönhet:-) kram eva

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg