Långklänning från 50-talet

Den är rysligt tjusig och färgen är ljuvlig. Dessutom finns en liten jacka till. Jag hittade den på Old Touch i Stockholm under vår vintagehelg. Nu har jag lagat den trasiga dragkedjan och svassat runt i den medan Thomas lagat mat. Sicken blivande lyxhustru jag är.

fest3fest5

Jag tänker att den nog får följa med upp till Nalen i april när swingorkestern ska spela där. Den passar nog väl in där.

fest4

Sixten gillade den också, särskilt när han fick ligga i min famn.
Men vänta! Vad är det för skor jag har till? Där måste jag kanske tänka om?
Fårskinnstofflor?!

fest2fest1

Fast fäller man ner kjolen syns det faktiskt inte.
Det är mjukt och skönt.

fest6

Kommentarer

 1. Hi! I just discovered that I can read your blog in English. Now I can see what you write next to the pretty pictures! The dress you are wearing is gorgeous. The style suits you very well and the colour is so pretty. I think it would be very nice with a different coloured belt too. Just to add a little pop of another colour.

  All the best from Italy,
  Kaat

  SvaraRadera
 2. Guud vilken snygg klänning!
  Som en dröm:)

  Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg