Ljuset

Vid den här tiden på året är ljuset in i vårt vardagsrum alldeles magiskt. Rummet som är skolans gamla skolsal är 70 kvadratmeter stort och blir som en kyrka. Det råder en närmast sakral stämning där.

ljuset5

På väggen hänger några klänningsfavoriter, 2 klänningar från 50-talet. Den vita gifte sig min förra granne i. Jag fick den och trots att jag själv inte kommer i den har jag inte hjärta att göra mig av med den. Den turkosblå köpte jag nyligen på Old touch.
ljuset2ljuset3

Den enda nackdelen jag faktiskt kan se med ljuset är hur tydligt all smuts på våra fönster framträder. Putsdags snart.

ljuset4

Igår krattade Thomas och jag bort alla löv och grenar från tomten. Under alla lager av löv gömde sig  gröna ruskor som snart blir påskliljor, tulpaner, vitsippor och blåsippor. Vi har faktiskt blåsippor på tomten. De är så fina. Nu är det inte långt kvar tills allt blir grönt.

Kommentarer

  1. Men oh så fint ni har det! Om jag skulle bli hemlös finns det en risk att jag flyttar in hos er. Jag kan bo under matbordet.

    SvaraRadera
  2. Det är ok, Karin. Du behöver inte bo under bordet. Vi har 2 stora oinredda vindar också. Du är varmt välkommen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg