Symässan i Malmö

På fredag ska jag åka tillsammans med syster till Symässan i Malmö, ungefär 13 mils bilfärd hemifrån. Och när man ändå som tar sig till Malmö finns ju också Stoff och Stil att besöka.
Dessutom är det Syfestival i Jönköping 8-10 april som jag ska försöka ta mig upp till.
Nåja.
Men jag ser mycket fram emot Symässan. Har faktiskt aldrig varit på en sådan förut. Risken är överhängande att jag har något med mig hem, tyg alldeles säkert och kanske, vem vet, en ny symaskin.
Jag hoppas att det inte bara är quiltning, virkade grytlappar, stickade tofflor och barnkläder som visas upp där. Då blir vi nog inte så långvariga. Jag vill testa symaskiner, kolla på mönster, känna på tyger, lära mig om nya tekniker och träffa människor som skapar kläder. Och inte bara kläder i linne skurna på snedden.

Om vi skulle mötas där hoppas jag ni kommer fram och säger hej.
Jag ser ut så här och jag är faktiskt inte det minsta farlig.

IMG_5082

Kommentarer

 1. om jag ser dig så ska jag försöka våga, jag ska också dit på fredag. :)

  SvaraRadera
 2. Ida, jag håller utkik efter dig också :)

  SvaraRadera
 3. Åh symässa visste inte ens att sånt fanns. Men då kanse man skulle försöka ta sig ner. Kan ju finnas farligt mycket fina saker =)

  SvaraRadera
 4. Jeg skal også på mässan... skal kigge efter dig ;o)

  Stoff & Stil er jo värd et besög. Tänk på at de i weekenderne kun har åbent lördag kl. 10-16 og söndag kl. 12-16. Jeg bor i Malmö og S&S er min ynglingsbutik, da jeg også syr meget.

  God tur til Malmö (hvor solen står höjt på himlen i dag).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg