Bara tår och ömma muskler

Det är underbart att slita i trädgården. Jag trodde aldrig att jag skulle bli en sådan person som gillar det. Men nu är jag det. Jag gillar att röra på mig men jag vill inte gå “tomme”. Det ska finnas en mening med rörelsen. Den ska uträtta något. Gym är alltså inte min grej alls men ger du mig en skottkärra och en spade kan jag jobba järnet.

Mor och far var här och hjälpte mig igår och de körde hit en stor buske som de inte ville ha mer. Med grävmaskin är det lätt fixat att flytta så här stora växter. Nu står den granne med boden som även fått ett trappsteg i sten. Och snart ska plastskynket ersättas med en gammal pardörr i blått.

var4

Och så håller jag på att ändra “layout” i min lilla trädgård. Ny stenläggning och ny jord som sedan ska fyllas med ny grönska.

var6

Videkisar

var3

Det är nästan 18 grader ute. Jag har sprungit runt utan jacka.

var2
Och vilat efteråt med värkande muskler och bara fötter.

var5var1

Kommentarer

  1. åh det här är mina favoritinlägg, älskar att läsa om när du stökar och fixar och inreder i trädgården och även hemmet. Man blir så inspirerad! Mera Mera Mera!

    SvaraRadera
  2. Logen ser kalas fin ut :) Vill bygga mig en egen friggebod så ditt projekt är inspirerade! Men funderar lite på vad det kostar? Har du nån aning om vad du har lagt? :)
    Fortsätt blogga bra! Kram /Mea

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg