Loppisfredag

Helgen började bra på fredag eftermiddag efter jobbet. Jag kikade inom en loppis på vägen hem och fyndade bland annat detta lilla söta bord. Det ska stå i boden så småningom.

IMG_0801
Sedan kom jag på att jag hade lite gamla stolar stående och en slatt fin blekblå färg som kunde passa till bordet. Så jag slängde på mig en gammal städrock och ett huckle och satt på gräsmattan och målade dem i solskenet. Vattenlöslig färg torkar fort så när andra stolen var klar kunde jag mål ett nytt lager på den första. Stolarna fick vi på köpet när vi köpte huset. Det var ju tur att de fick komma till nytta. Sitsen ska få nytt tyg. Det blir finfint.

IMG_0803IMG_0798
Efter någon välbehövlig pysseltimme i solen körde jag arbetsrond 2 in på sena natten.

Kommentarer

  1. Hur gör du för att få bilderna så där? Det var jätte snyggt!

    SvaraRadera
  2. Hej Lena,
    Jag har varit lite lat (och tidsbegränsad) den senaste tiden så bilderna är tagna med min iPhone. Jag använder apparna Infinicam och Hipstamatic för att få retroeffekten på bilderna.
    Men jag tycker det är väldigt coolt också :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg