Sytips

Jag har prenumererat på Burdastyle i ungefär ett år men hittills inte sytt någonting från tidningarna. Inte för att det inte funnits något att sy (även om några nummer lämnat mig totalt oberörd, rent av upprörd) utan för att det helt enkelt inte blivit av ännu.  
I månadens nummer fanns det dock några guldkorn i form av retroinspirerade plagg vars över- och underdelar lätt kan kombineras med varandra. Så om man gillar det kan det vara värt att köpa tidningen.

IMG_0770

En fin bh-överdel parad med en vid kjol med stora fickor är ett av guldkornen.  Jag personligen skulle kanske välja att förlänga överdelen och sätta ihop den med kjolen. Det där är ju en smaksak.
Dessutom finns en illustrerad beskrivning av själva bh-överdelen. Burda kan vara lite svår att följa i beskrivningarna annars, tycker jag.
IMG_0774IMG_0776IMG_0772
Det fanns en hel del mönster på bra överdelar. Sedan är ju de olika underdelarna lätta att kombinera med dessa efter smak. Bland andra fanns denna fina överdel med vacker krage.

IMG_0780
I översikten får man en bättre bild av de mönster som finns. Det kan ju vara ett tips att kolla där först om man inte vet om man ska köpa tidningen i affären. Man får ibland försöka bortse från de många gånger fula tygerna som paras ihop med kläderna. Man väljer ju själv tyg när man syr sen.

IMG_0778
Jag väntar fortfarande på att Burda ska fatta att ge ut temanummer, typ 40-, 50-, eller 60-talsnummer. Det hade kunnat bli samlarvärde i såna.

Kommentarer

 1. Åhå, hmm. har aldrig sytt efter färdigt mönster men det där verkar ju intressant. Ska nog gå och snegla lite på den däringa tidningen finns den bara i sybehörsaffärer eller kan man hitta den i matbutiker också??

  SvaraRadera
 2. Tidningen finns i de flesta butiker med tidningshylla.
  hälsar Anna

  SvaraRadera
 3. åå det verkar ju underbart! synd att det redan är juni och att en ny tidning säkert redan hunnit knuffa undan den här. fin blogg, hittade den precis, och blev jätteglad :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg