Kärlek, ettor och nollor

keon2keon3keon1

Såhär såg det ut efter 14 timmars riggning i lokalen för Kärlek, ettor och nollor dagen innan festivalen började. Alla vimplar hade jag klippt ut i tyg från Ikea, även tyget i tältet pryddes av ikeatyg, den sk. kärleksgrottan och överdragen till den saccosäckar som fanns i den. Så allt var väldigt hands on. Jag är inte en sån projektledare som bara pekar med hela handen utan jag gör väldigt mycket själv.
Dessutom matchade jag ju hela grejen med klänningen jag sydde. Samma tyg fanns i vimplarna.

Sedan körde vi igång. Under två dagar pågick utställning varvat med tävlingar, happenings, musik och student- och branschpresentationer.

IMG_1935IMG_2008IMG_2009

Allt blev väldigt bra och jag är väldans stolt. 
Nu vet ni varför jag inte bloggat så mycket senaste veckan.

Imorgon ska jag berätta om fynden på årets första loppis!

Kommentarer

 1. Men va häftigt! Och snyggt gjort!

  //AnnaE

  SvaraRadera
 2. riktigt bra jobbat!

  själv skulle jag älska att gå på ett sådant arrangemang, där allt är genomtänkt och har en röd tråd.
  och jag skulle bli överförtjust om jag såg att personalen matchade omgivningen!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg