Nationaldagen

hangmatta1hangmatta2
Den tillbringades i hängmattan läsandes en bok.
Nja. Det är inte hela sanningen.
Jag målade också hela planket som byggdes förra hösten i samma färg som boden och huset. Jag lyckades få en spann med färg över foten och skon gick från svart till grå, och benet fick sig också en skvätt. Jag klättrade upp i ett högt träd för att kapa av en död gren. Det var högre än jag räknat med så jag lät bli. Jag fick nog av att trilla ner från stegar förra året. Och så fick vi spontanbesök från Kajsa och Josip som kom från en tur på Österlen. Det var trevligt så klart.

national2national3national1

Och så gjorde Thomas och jag en massa små radioprogram som ska gå i sommar på olika P4-redaktioner runt om i Sverige. Och så räddade jag en ödla från att bli terroriserad av Sixten. Och så fyllde Sune 1 år. På självaste nationaldagen är han född.
Ungefär sån var dagen.

Kommentarer

Populära inlägg