Swing it magistern!

Söndag satte Thomas och jag oss i bilen och körde ner till Malmö.

swing11

Det är vackert i Skåne. Öppna landskap och vindkraftverk som snurrar. Mycket att titta på.

swing14swing13swing12
Väl framme installerade jag mig i swingtältet. Det är nämligen Malmöfestival och swingorkestern skulle för tionde året spela där. Jag var med för tredje gången. Jag har året innan dess stått i tältet och diggat och tyckt att “Bövelen, vad det svänger!”. Jag anlitade orkestern till en swingfest och efter det började jag sjunga med dem.
swing4
Vi blev lite försenade eftersom ljudteknikern aldrig installerat ett helt storband förut. Men publiken väntade tålmodigt. Tältet var helt fullt.

swing5
Sen körde vi igång med vår swing från 30-, 40- och 50-talen. Glenn Miller, Tom Dorsey m.fl..
swing8swing6swing7 

Vi öste på bra! Publiken stannade kvar.
swing9
Jag älskar när folk går upp och dansar. Älskar att åldern inte spelar någon roll. Alla har kul och dansar med varandra. Lever upp.

swing2swing1swing10
Orkesterfruarna var också med. Även min “fru”.

swing3
En fin dag i Malmö, helt enkelt.

PS. Jag fick alla bilderna från vårt bröllop i fredags. 2000 bilder i råformat och en hel del film. Jag har inte hunnit gå igenom alla än. Nästa blogginlägg om vårt bröllop blir själva vigseln. Det finns ljuvliga bilder därifrån.

Kommentarer

  1. Åh, jag som "precis" flyttat från Malmö, och saknar Malmöfestivalen! Jag skulle såå varit där, diggat musiken, stämningen och att se på dig, så snygg du är! :)
    Tack för en fin blogg, jag halkade precis in här!

    SvaraRadera
  2. Schyssta bilder. Jag älskar den med mannen i orangea byxor som verkligen ser ut att svänga ordentligt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg