Små stillade köplustar

Mitt smårufsiga vardagsjag säger hej.
hej
Jag har köpt nya tyger i tygaffären i stan som har öppet ganska oregelbundet. Jag måste tvångsmässigt gå in varje gång den faktiskt har öppet. Denna gång fick jag klippa tyget samt räkna ut kostnaden själv. Mannen som äger den ser väldigt illa.
Jag ska sy varma höst- och vinterklänningar i mera vardaglig modell är det tänkt.

tyg
Och mitt stora dilemma har varit vad jag ska ha för skor till mina klänningar i vinter. Idag hittade jag svaret och motstod lusten att köpa svart. Naturfärgade skinnkängor från Green Comfort blev svaret. Rågummisula och det känns nästan som man går på moln. Dessutom kommer ju lädret att få fin patina med tiden.

skor1

Dragkedja är ju praktiskt.

skor2

Jag har avsatt tid för sömnad på fredag som är en ledig dag. Då är det bara jag, någon serie på datorn och symaskinen som ska ha kvalitetstid tillsammans. Måste man så måste man.

Kommentarer

 1. Åh vilken tjusig person och vilken tjusig blogg! Här kikar jag nog in fler gånger. :)

  SvaraRadera
 2. Men tack snälla du. Jag gillade din blogg också mycket så jag tror vi hörs flera gånger :)

  SvaraRadera
 3. Oh lala! Var köpte du skorna ifrån? Vill ha!

  SvaraRadera
 4. Skodesign i Karlshamn. Men sök på Green Comfort så hittar du säkert dem på andra ställen också.

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha såna skor jag.... Nu ska du köpa något slags skofett och vara jävulskt noga med att smörja in dem.../Tant Boel

  SvaraRadera
 6. Jag är också helsåld på de här dojorna och tackar för tipset. Undrar om du köpte dem med eller utan fårskinnsfoder?

  SvaraRadera
 7. Erika. Jag köpte utan fårskinnsfoder. Man kan ju satsa på en varm strumpa när det behövs tänker jag.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg