Nämen hej!

Nu har vi precis kommit hem från en vecka i Turkiet. Därav tystnaden på bloggen.
Hela blogspots system var spärrat på hotellets för övrigt rätt värdelösa trådlösa bredbandsanslutning så jag hade inte kunnat blogga om jag så ville. Än mindre läsa andra bloggar. Jag har nu 560 blogginlägg i min läslista som väntar.
Anledningen för resan var att min ena bror fyllde 50 år. Så syskonen med barn åkte till 5-stjärnigt vattenlandshotell med all inclusive. Förmodligen världshistoriens märkligaste hotell, ett riktigt fuskbygge utslängt på en åker. Och om det var 5-stjärnigt undrar jag 1) hur är då ett 3-stjärnigt hotell?och 2) Vilken skala går de efter? 5 stjärnor av 20 kanske?
Jag ska raljera mer över detta vid tillfälle. Och varna alla som tänker åka dit att tänka om…

Nåja. Jag är så glad att vara hemma efter elva timmars hemresa och att katterna nu slåss om min uppmärksamhet. Nu blir det kattmys för resten av kvällen.

turkey2turkey1

Kommentarer

  1. Jag väntar med spänning på fortsättningen! Raljerandet, alltså. Och behövde Thomas visa lappen...?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg