Lugnet

Alltså. De där dagarna mellan jul och nyår är så sköna.
Det är mörkt. Stakar i fönstren, tända ljus och man kan gå runt i sina fårskinnstofflor i fridfullhet och nynna på någon melodi man gillar. Kanske prata med katterna som också hellre håller sig inne. De sover mest hela dagen.
kvallsmys
Jag önskar dessa dagar vore fler bara. Lugnet gör så gott.

Kommentarer

  1. Gott Nytt År till dig! Tack för en alltid lika fin och inspirerande blogg. Du har fått mig att vilja sy igen. Sydde mycket av mina egna kläder när jag var yngre, men kom ifrån det. Nu ska jag börja igen! Förresten, läste några äldre inlägg och lyssnade/tittade på ditt uppträdande. Du har en helt fantastisk röst! Vilken vacker och varm ton! Jobbar med sång och musik (som sångcoach bland annat) sen många år och blir alldeles prillig när jag hör vackra röster. Din sång var det finaste jag hört på länge! Ha en fin kväll! Kram, Lina på Öland.

    SvaraRadera
  2. Men tack snälla du. Vad glad jag blir. Och vad roligt att du hittat tillbaka till symaskinen.
    Gott nytt år!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg