Tre små granar och en stor

Igår fick jag tillbaka lite energi när medicinen sparkat bakterierna i häcken under två dagar. Det var så himla skönt. Jag passade på att jula till det lite här hemma.

Jag åkte till plantskolan och köpte två små granar i kruka. Den ena hamnade i köket.

litengran1

Den enda dekorationen på den var lite snöspray och en pärlgirlang.

litengran2
Över skoltavlan hängde jag en ljuslinga med bjällror på.

litengran3
Den andra lilla granen hamnade i vardagsrummet. Den dekorerades med några stråltrådssvampar och pepparkaksgubbar.

litengran4litengran5
En annan ljusslinga med klockor hamnade ovanpå vitrinskåpet.

litengran6

Den tredje lilla granen var en liten plastgran jag hade på vinden. Den hamnade ute i boden, eller logen som den ju heter. Det ser väldigt mysigt ut när man kollar ut och det lyser därinne. En samedocka jag fått va min vän Sigge från Norrbotten bor i boden.

litengran7litengran8
Den stora granen var jag hemma och högg hos mina föräldrar i deras skog. Den satte jag på vår veranda i år. De röda kulorna hittade jag på IKEAs fyndavdelningen förra året för en guldpeng. Äkta plast. Istället för snöre att fästa dem med använde jag ståltråd så de inte kan lossna i vinden.

storgran2storgran

De bästa med stora granen på verandan är att man kan njuta av den från köksfönstret.
Nu saknas bara den allra största granen. Den som ska vara inne i skolsalen som är 3,5 meter hög. Men den får vänta tills närmare jul.

Kommentarer

  1. Så många fina granar! Själv har jag tråkigt nog inte plats för en enda. Ert hus måste nog vara det finaste hus jag sett!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg