Fullt sjå i butiken!

Har ni sett så ljuvligt? Jag är så nöjd med den där disken. Tapetrester och inslagspapper, tejp, lim och annat pyssel som fram tills nu legat nerpackat i svåråtkomliga flyttlådor. Nu finns det lätt tillgängligt närhelst andan faller på.

bild1

Man hittar som allt möjligt när man börjar rota runt…

sgofn

Och har man barn på besök kan de ju leka affär om de vill. Det är bara den där gamla kassaapparaten från National som saknas. Fast den har ju ett mera dekorativt värde.

För övrigt har tygaffären i stan (som är helt fantastisk!) halva priset på allt just nu. Jag ska dit en sväng imorgon.
Jag måste ju.
Faktiskt.

Kommentarer

 1. Jag blir så avis på din fina disk! Och på hur du bor, för även om jag skulle lyckas fynda en sådan så har jag inte plats för den i min lilla trea med make och barn ...

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fint! Blir lite nostalgisk också då min mamma hade antikaffär i Sthlm i många år och hade precis en sådan disk. Jag jobbade mycket hos henne och älskade alltid den där disken. Vi hade smycken, cigarettetuier och gamla spetsar i den bland annat. Mamma kom över ett lager med originalspetsar på metervara, från 1930-talet. De sålde som smör och gjorde sig så bra i disken. När vi stod på antikmässor, i Älvsjö och Sollentuna bland annat, så var det alltid en massa folk som ville köpa disken, men icke sa nicke! När hon sålde affären för ett 10-tal år sedan så sålde hon även disken. Har ofta tänkt på den och önskat att jag hade lagt beslag på den. Nu får jag njuta av bilderna på din istället :)
  Kram, Lina
  skrivarlya.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Anna: Om ni har lite trångt finns det ju mindre varianter av diskar också. Den jag har är bara 120 cm lång men har ändå 10 lådor. Lägg en bevakning på Blocket :)
  Lina: Vilken fin berättelse. Verkar mysigt att få växa upp i en sån miljö bland gamla spetsar och cigarettetuier (men förhoppningsvis utan cigarettröken). Jag säger samma till dig. Lägg en bevakning på blocket. Och ibland måste man om man verkligen vill ha en grej slå till när chansen ges.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg