Jag bygger om på bloggen

Jag tyckte det var dags för lite förändring i layouten här. Jag är inte klar med hur det kommer att bli än så ni kan komma att mötas av flera upplägg. Men när det är klart säger jag till. Det ska värkas fram liksom. Jag kommer också att gå igenom alla inlägg och städa upp lite bland alla kategorier så det bli färre och tydligare.

Sedan kommer jag nog att fasa ut namnet Gullsvansar och kärlekslimpor med tiden och bara kalla bloggen för mitt namn, Anna Neah. Det blir liksom rörigt nog ändå när jag heter en sak, bloggen en annan och adressen hit är mermusik.blogspot.com. Eller hur?

bild

Och på tal om något helt annat. Mitt hår har blivit långt och jag funderar på vad jag ska göra med det. Det är kul att kunna variera i olika uppsättningar men ibland kan jag längta efter lite variation. Ny färg? Klippning? Toppa det är i alla fall ett måste.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg