Leka affär?

Nu kan jag kryssa av gammal butiksdisk på min sakletarlista. Denna ganska nätta disk från 60-talet med totalt 10 lådor står nu redo att fyllas med allahanda vackra saker. Knappar, presentpapper, pennor, snöre, dragkedjor, foder, och annat som jag behöver kunna hitta enkelt.

disk1

Efter en runda med möbelpolish och fönsterputs är den djupare i färgen och ren. I handtagen kan man sätta lappar för att märka upp vad som ska finnas i lådorna. Jag bara älskar den. Jag älskar saker med en historia. Det är kanske en av anledningarna att jag valt att bo i en skola. Saker som varit i en skola, en stationsbyggnad, ett missionshus, lanthandel eller en butik matar fantasin. Och kan då grejerna man hittar också ha en praktiskt funktion är det full pott.

disk2

Den enda justering jag funderar på att bygga är en sockel så att den blir lite högre. Blixtepraktiskt när man ska klippa tyger och rita mönster. Om man vill vara riktigt seriös kan man också ha en lampa i den de gånger när man ska rita av ett mönster. Då blir den som ett ljusbord.
Var jag hittade den? På Blocket! Jag är en blocketknarkare av stora mått. Men i detta fall fick jag tips av en vän på Facebook som sett att jag letade efter en sådan via bloggen.
Sociala medier. Vilken grej!
Pepp!

Kommentarer

Populära inlägg