Stora hemmafixardagen

Jamen nånting vad jag varit aktiv idag!
Jag har städat ut julen och med den alla triljarder barr som granen tappade. Nu ligger alla julsaker prydligt i genomskinliga plastlådor på vinden redo att plockas upp till nästa jul. Det ser nästan bart ut i skolsalen nu.

hemma

Jag har organiserat upp mitt smått förfallna musikrum. Nu hänger alla instrument prydligt på väggen, en öronlappsfåtölj har fått flytta upp, en matta, ett 50-tals brickbord och en fin loppislampa. Nu kan jag tänka mig att sitta där långa stunder och komponera.

musikrum

Förvaringsgarderoben där alla säsongskläder och skor finns har länge varit som ett svart hål. Nu är den som en dröm. Skor på hyllor och kappor på galgar. Sixten tycker inte om förändringar.

garderob

Jag har gjort mig av med spåren av de blommor som jag mördat och gjort planer på att ta livet av nya blommor i de numera tomma krukorna. Av hänsyn till offren visar jag inga bilder.

Det senaste men inte sista jag gjorde var att börja på en tavelvägg i hallen. Jag spraymålade några ramar vita och printade bilder till var och en i rätt storlek på skrivaren. Nu är det bara att bygga vidare. Jag tänker att den kan få vara ganska levande.

hallvagg2

Nu ska jag sätta på en film och klippa ut mönsterdelarna till en klänning. Har man väl energin är det lika bra att passa på.

Kommentarer

 1. Jag måste bara fråga, hur sjutton lyckas du både med att se film och sy samtidigt? Har du skärmen framför symaskinen eller vad? Har seriöst funderat över detta under dagen. Haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Det går jättebra. Har en gammal dator som står på en hylla bredvid sybordet. Jag behöver ju inte kolla på nån text om det är på svenska eller engelska så jag behöver inte ha blicken på filmen jämt. Bara i väldigt spännande partier. Pratfilmer är bäst, det blir som en talbok. Å andra sidan är spännande filmer roligare men då blir sömnaden lidande lite grann. Det går långsammare men ändå framåt.
   I värsta fall får jag pausa. Det går jättebra. Testa själv.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg