Den gula kjolen

Den här kjolen blev till som resultat av ett rent misslyckande. Ni ska inte tro att allt jag syr alltid går vägen. Om det är någon som tror det kommer vi att balansera ut den bilden nu.

Tyget fick jag från Boel en gång i tiden för att använda till toile-tyg. Jag skrev om klänningen jag skulle sy redan här… Det var ett Vintage Vogue-mönster jag faktiskt aldrig redde ut. Jag fick det inte att stämma på något vis. Till slut stoppade jag ner det i en låda och gick vidare. När jag väl fann det igen liggande till ingen nytta klippte jag helt sonika av överdelen och gjorde det till en kjol istället. Även den väntar på våren…
YellowSkirt
Tygmönstret ser nästan ut som små får på bilden. Men det är vita blommor.

Kommentarer

 1. Längtar efter vår och sommar när jag ser dej nu.....

  SvaraRadera
 2. Men jisses vad du är produktiv!
  Kul för oss läsare.

  SvaraRadera
 3. Snygg räddning kallar man nog sådant :) Kommer bli superfin att ha i vår!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg