Lite länkar en fredag

Jag är alltid på jakt efter nya härliga ställen att hitta inspiration på. Här är några jag gillar just nu.

Tara Starlet – en helt makalös webbshop med massor av inspirationtara starlet

Rockspindelns Pinterest över nya kollektionen från Louis Vuitton
pinterest

Say yes to Hoboken – pyssel och DIY
hoboken

Dress of the month – en annan tjej som syr fint


Emmy Design – en svensk ljuvlig designer som jag hoppas ni inte missat.
emmy

Vad jag syr nu?
- Mohahaha. Jag har faktiskt klippt ut min första kavaj sedan 1996. En toile för att kolla om 1) Jag klarar av att sy och förstå den 2) För att kolla om modellen är fin och 3) För att Boel är nere på besök och kan förklara om jag inte fattar.
Ja, och så har jag en marinblå pennkjol i pipeline som hon också ska få förklara. Det är ett konstigt burdamönster… Är symentorn på besök så måste man som passa på.

Kommentarer

 1. Jag fullkomligt älskar din blogg, ett gift för mig som stressad gymnasielärare med sömnadsdrömmar! Btw, Boel är en gammal kollega!

  Ha en fin dag!
  //Madde

  SvaraRadera
 2. Får man ställa en fråga? Var köper du mönster? Jag är särskilt peppad på vintage voguemönster, som mad menklänningen t ex. Tack fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar beställa från Voguepatterns.com. Ibland (Just nu faktiskt!) har de rea och då brukar jag passa på att handla många. Frakten kan verka dyr men om man går ihop blir det billigare. Tar bara en vecka att få hem det man beställt.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg