En liten make-over

Som jag berättade här hade jag stora planer för mitt syrum/klädkammaren. Den stora förvandlingen med målat golv och omtapetsering får vänta till hösten, tror jag. Nu hägrar trädgården och köksmålning istället.
Efter en omorganisering har läget ändå förbättrats genom mitt nya skrivbordsinköp och en ommöblering.

Nu kan jag sy på ena sidan och klippa på andra. Ljuset slår in precis där man behöver det och framför skrivbordet står min vän datorn som håller mig sällskap med diverse filmer och serier. Eller musik för den delen.
 
IMG_1736

Under klippbordet står alla hurtsar med tyg och tillbehör. Det är också en bra avställningsyta när man syr. Det fiffiga skrivbordet har hyllor på baksidan för diverse böcker och tidningar.

IMG_1737

I skrivbordslådan finns det viktigaste lätt tillgängligt.

IMG_1738

När jag ändå var igång passade jag på att sortera bland alla klänningarna.

IMG_1735

Det är härligt med lite ordning i kaoset.

Kommentarer

 1. Blev ju kanonbra! jag älskar också mitt syrum, efter ånga års planerande och flyttande hit och dit så har det blivit som jag vill ha det! och en bra dörr att stänga, så ingen behöver se kaoset när jag håller på=)
  Kram Miriam

  SvaraRadera
 2. Det där skrivbordet är ju bara för fint. Blev hur bra som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja skrivbordet var verkligen hur fin som helst! Du har fått en Blog Award av mig. Kolla in min blogg för mer info!

   Radera
 3. Oh Anna, I am so happy that you bought that desk! I cannot understand the text in your blog but the photos are inspiration enough that I visit regularly. When I saw the photo of that desk the first time I loved it and I imagined it in my own sewing room precisely the way it looks in yours now! The back is even better than I imagined it now that I see the two shelves. Lucky girl! Your sewing room looks beautiful, enjoy it. I'll keep coming by to see what you've made in it.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, I do feel it turned out well. I saw a desk like that on the web and luckily for me they weren't that hard to find. I understand that I have more english readers now so I'll try in the future to write short translations in english for you. Thank you for visiting!

   Radera
 4. Men Åh, vad glad jag blir för dig, att ha ett "space" för sig själv, där man får irra sig iväg i kreativiteten! Skrivbordet är ju helt underbart! :D Hoppas du får skapa många vackra ting vid den..

  SvaraRadera
 5. japp. Forskarna är faktiskt överens . ordning är en lyckofaktor. fiiint.

  ///Kristina @ http://dahlingitsvintagy.blogspot.com/

  SvaraRadera
 6. Ett sådant skrivbord har jag också, dock blev mitt målat vitt någon gång förr-förra årtiondet. Det är verkligen superbra att ha, med hyllorna där bak, och skåpen vid sidan. Dock tungt som ett jävra as ^^

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg