En tur till norr

Jag har varit en avstickare till Norrbottens Luleå och Boden. Thomas kör radiosänd talkshow på Norrbottensteatern och jag fick följa med och vara praktikant. Ja, och så var jag med som musikalisk gäst också. Jag gick sängvägen, kan man säga, eftersom jag totalt saknar talang. Wink-wink.

I Luleå med omnejd fanns det gott om snö.
IMG_1760

Tur man hade mössa på sig. Och under mössan fanns det fullt med pincurls som jag sovit i. Det tjöt i säkerhetskontrollen på flygplatsen av all metall jag hade i huvudet…IMG_1759IMG_1761

Vi körde lite soundcheck och repetitioner under eftermiddagen. Thomas Lundin (från Inför Eurovision Song Contest på SVT) var gäst och Gunhild Carling var den ena halvan i husbandet, och så var Lasse Holm också med.
IMG_1762IMG_1764

Efter några timmar kunde jag och Gunhild bo in oss i logen. Jag hade köpt ett nytt diadem med rosett med pärlor och lite strass som skulle invigas.
IMG_1744IMG_1767

Till det, en vintageklänning från 50-talet. En prickigt glad sådan.
IMG_1768IMG_1769

Det blev lite vintagetema på något sätt med oss två.
IMG_1770IMG_1801

Showen körde igång. Jag blev intervjuad av Thomas. Vi pratade om hur olika vi är gällande det mesta, inte minst musiksmak.
matoprat1

Jag sjöng fina “La vie en rose” med Gunhild på trumpet. Och så en av mina favoritsånger  i duett med Thomas Lundin nämligen Benny Anderssons och Kristina Lugns, “Nu mår jag mycket bättre”.
matoprat2

Och tillsammans med Lasse Holm sjöng jag “É dé det här du kallar kärlek” i swing-boogie-woogie-version. Tyvärr har jag inte så bra bilder från själva scenen den kvällen.
matoprat3

Trevligt var det och det blev många skratt.
När kvällen tog slut satt vi kvar i teaterrestaurangen tills vi i princip blev utslängda.
Huja. Det var den fina dagen och kvällen.

(Boel kommer säkert att skriva om det också på sin blogg och säkert har hon också bättre bilder)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg