Helgens vedermödor

Det här är vad jag gjort fredag, lördag och söndag. Planterat två ligusterbuskar, byggt en pergolavägg med ribbor och målat den grå. Där ska två piprankor klättra när det börjar grönska. Sedan har jag flyttat tio stycken tujabuskar från ett ställe till två andra. Hela min ängsrabatt bildar en halvmåne nere på ängen som är det soligaste stället. Nu kommer det också att bli mysigare att vara där nere. Inramat och lummigt.

garden6

Det ser inte mycket ut för världen just nu men med värmen kommer grönskan. Det har förresten varit 16 grader hela helgen. Hur skönt som helst att vara ute med bara jeans och en skjorta.

garden7

Jag hittade marmorbitar på stengärdet som fick rama in rhododendron-buskarna. Det som står runt om är syrenbuskar i blått.

garden5
Translation: I have been gardening this weekend. Everything you see on the lawn farthest från the house is new. I can’t wait to see it grow.

Kommentarer

 1. Härligt med vår-energi! Här har det oljats altangolv och det var ett sjå! men nu är det gjort och inredningen av delen av det nya taket kan börja! Miriam ska till tygaffären och köpa massor av tyg! Till madrasser, kuddar och dukar! Gäller att öppna plånboken på vid gavel den dagen!*asg* Men så bra det kommer att bli, en riktig oas!
  Må så jättegott!
  Kram Miriam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det är så roligt att fixa på våren. Som att förbereda för något nytt och bra! Må gott du med!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg