Stockholmsäventyr och bloggbekantskaper IRL

Thomas och jag åkte flyg till Stockholm för en vecka sedan. På bilderna ser det nästan ut som om propellern står still.

IMG_2081IMG_2082

Vi åkte tunnelbana. Jag känner mig som på en annan planet när jag gör det. Tycker det är lite läskigt och kallt. Tror typ att jag ska bli rånad och nerslagen eller nerkastad på spåren eller nersprungen i rulltrappan. Inte helt rationellt.

IMG_2084IMG_2085

Men storstadsvane Thomas guidade mig till fina vintagebutiker i ett soligt Stockholm.

IMG_2086IMG_2087

Och en massa andra fina butiker i mysiga Sofo.

IMG_2088IMG_2089

Jag hittade en antik uppstoppad kompis jag ville ta med hem och med hjälp av bloggbekanta Madelin Ahnlund Downey som jag träffade på en uteservering hittade vi även till hemliga Sivletto-dörren.

IMG_2090IMG_2092

Det var härliga soliga dagar då vi sakta gick genom stan.

IMG_2091IMG_2093

Vi svidade om och åt middag före vi åkte till Let’s dance och TV-sändningen. Tydligen ska vi båda ha skymtat fram i bild men jag har inte sett det själv. Jag hade nysydd klänning på mig. Jag hann på håret få den klar innan vi åkte.

IMG_2094IMG_2095

Dagen därpå gjorde vi oss i ordning för att åka ut till Nacka och gå på loppis i en lägenhet hos någon jag aldrig träffat i verkligheten men som jag följt i cyberrymden i flera år.

IMG_2101IMG_2102

Det var vackra Joanna som har bloggen Om kläder som är vackra som höll i loppisen och bjöd på kaffe. Det var fint att träffas i verkligheten också och jag köpte tre klänningar, en halvhatt och två broscher. Loppisen var perfekt tajmad.

IMG_2103

Direkt efter det fikade vi med Karin och Daniel som ska gifta sig i sommar. Nästa exakt ett år efter oss.

IMG_2104

Efter det var det dags för mig att bege mig mot Nalen.

IMG_2112IMG_2116

Translation: My adventures in Stockholm in pictures

Kommentarer

  1. Åh, en helg i Stockholm. Va härligt! Dit skulle jag också vilja åka nån gång snart.
    Och va fin klänningen blev!

    SvaraRadera
  2. Åh så läckert med propellern. Snygg klänning!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg