Tips!

Ja, ni märker. Jag hinner inte riktigt med bloggen. Den kommande veckan kommer att vara manisk.
Men jag tänkte bara kort berätta att bloggen också har en Facebooksida. Och jag la precis upp ett tips där gällande ett gratismönster från Horrockses Fashions. En helt perfekt sommarklänning som säkert likaväl kan sys upp av något fint påslakan fyndat på loppis, eller ja, vad som helst i tygväg egentligen. Det är den perfekta sommarklänningen.
Facebooksidan är ett komplement till bloggen. Inte bara ett ställe där jag skriver att jag bloggat.

Och så vet ni kanske att ni kan följa mig på Instagram också? Anna Neah är mitt användarnamn.
Nu måste jag rusa vidare!
Kram

Kommentarer

  1. Känner mig som en stalker nu :P Nu tror jag att jag följer dig på allt man kan ;) Men TACK för tipset på klänningen också! /Kamilla

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg