Kärlek, ettor och nollor

I veckan var det dags för Kärlek, ettor och nollor. Den festival jag varit projektledare för i vår där allt digitalt samlas under samma paraply.

Två av föreläsarna jag bokade var de här sköna bönorna. Clara och Annakarin Nyberg som pratade om bloggar och business. Clara hade verkligen tänkt till med klänningen. Allt på festivalen går nämligen i rött och vitt.

keon9keon4

Men jag hade bokat en hel del sköna människor som alla hade sin fot på olika ställen i den digitala världen. Det är en ynnest att få sätta ihop ett sånt event. Men idag har jag varit som en disktrasa för det tar på krafterna också. Jag gör det mesta. Allt från att sy påsar till fatboys och klippa hundratals meter med vimplar till att göra allt grafiskt material som behövs. Kul, utmanande och ja, ibland utmattande.

kara

Det gjordes små filmreportage under hela festivalen. Där finns intervjuer med mig och med Clara och Annakarin, mfl. Ni kan välja och vraka mellan dem här… Det är väldigt jobbigt att höra sin egen talröst inspelad. Det slår mig varje gång jag ser filmerna.

keon3

Studenterna som pluggar inom digitala medier hade också utställning och ställde ut sina kandidatarbeten.

keon12

Stråkkvartetten EOLI spelade musik från dataspelsvärlden dag ett. Det var vackert. Det blev dessutom en pampig invigning.

keon29

Och Fredrík Häthén som arrangerat musiken var nöjd.

keon-dag1-7

Glada och fina människor kom som besökare. Det fanns popcornvagn, figur- och helliumballonger och så mycket annat. Varm stämning och kreativa människor.

keon-dag1-5keon16keon-dag1-6

Och fantastiska Linnea Olsson avslutade dag ett med en konsert som var helt magisk.

keon19keon20

Thomas kom och fick lite koll på vad det egentligen var jag jobbat med hela våren. Det är en söt pojk det där.

keon30keon10

Jag hade en ödmjuk namnskylt…

boss

Härliga dagar. Läs mer på www.karlekettnoll.se

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg