Dressing room – just nu

walkin
Just nu ser det ut så här i mitt lilla rumsprojekt.
Golvet är färdigmålat men ska få härda några dagar till innan jag börjar släpa in saker. Dörrarna har jag tapetserat i samma tapet som resten av rummet. Det känns lite som en lönndörr hos Marie Antoinette. På den ena dörren har jag dessutom satt en spegel. Rummet känns större och jag slipper använda viktig väggyta för en annan spegel. Dockhuset är loppis och kommer att användas som hylla för den här och lite annat. Tapeten är från InTrades Small Prints-kollektion. Spegeln specialbeställde jag från en glasmästare och sen limmade jag fast den på dörren med montagelim. Det var relativt nya släta dörrar.
Det blir förstås en rejäl genomgång på allt när det är klart.
Annars då?
Igår natt vaknade jag med kniv i nacken, eller nackspärr som det heter. Sen hade jag ungefär lika stor rörlighet som en bokhylla resten av dagen. Det gällde att hålla nacken i exakt upprätt läge för att inte skrika av smärta. En fin granne kom med monster-muskelsalva och framåt följande kväll var jag rätt ok igen. Idag är jag i i princip återställd.
På tal om ingenting, alltså.

Kommentarer

 1. Nackspärr, det är inga kul grejjer. Alls.
  En bra massör,en naprapat eller kiropraktor med akupunkturnålar och kanske kryddat med lite Dipflofenac, samt varma bad /duschar är mina bästa knep.
  Det onda brukar egentligen komma längre ner ifrån på ryggen. Testa att lägga en tennisboll i en strumpa och ställ dig mot väggen och tryck dig och rulla mot och på smärtpunkterna.
  Hoppas att du har en bra säng och jobbar och syr på ett ergonomiskt bra vis.
  Ofta har ryggont sin ursprung fötterna och dåliga skor. Jag har precis träffar en ortopedtekniker, så nu ska jag efter 10 års rygg/nacke värk få inlägg! Ett tips bara...
  Lycka till med inredandet och krya på dig och sköt om dig!

  SvaraRadera
 2. HEJ!

  Vilken härlig blogg jag ramlade in på!!! OCH vilka underbara klänningar du har, Yummi! DU kan väl ha en bloppis med alla dina klänningar när det r dags att byta ut garderoben?!
  Ha en skön kväll/Maria

  SvaraRadera
 3. Du inspirerar mig: http://www.hejregina.blogspot.se/2012/11/du-inspirerar-mig.html kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg