En liten smygkoll

Det är det här jag pysslar med nu. En fullständig makeover av min walk-in closet/klädkammare/syrum.
makeoversneak1makeoversneak2makeoversneak3
Här är golvet bara grundmålat (linoljefärg såklart) och man ser maskeringstejpen men det kommer bli så himla ljust och trevligt sen. Rummet är inte så stort och med de nougatbruna mörka väggar som fanns tidigare kändes det bara mindre.
Det är nog första gången jag har en sån genomtänkt plan för hur det slutligen kommer att bli och det är så otroligt kul. Jag har funderat i månader på allt jag ska göra. Vilka detaljer som ska ingå, hur jag ska disponera ytan och hur jag ska kunna få till en bra arbetsplats. Allt från färgval i stort och smått och all förvaring.
Ni ska få en fullständig visning snart. Jag har ju lite kvar att fixa.

Kommentarer

  1. Kommer att bli kanonfint! Är inte ett dugg avundsjuk ;).

    SvaraRadera
  2. Det här är ju inte alls min stil egentligen, men jag tycker ändå att det blir så himla fint. Och så väldigt mycket du! Är nyfiken på hur det kommer se ut när allt är klart :-)

    SvaraRadera
  3. Å vilka härliga bilder du tar! Jag blir så inspirerad!!! Å helt fantastiska klänningar du syr! Otroligt vackra!!!! Jag blev just lite kär i din blogg!!! Hoppas att det är okej att jag lägger till dig i min blogg lista!!? Kram:-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg