Lådgalen

Jag håller på med en rejäl makeover av klädkammaren/syrummet. Inte bara väggar och golv ska piffas utan även detaljerna i det. Helheten liksom.

I dessa bruna, slitna och ganska fula lådor från IKEA har jag haft dragkedjor, trådrullar och fina band. Men nu eftersom rummet i övrigt ska bli så fint så fick lådorna också en enkel men effektiv piffning.

lada1

Först spraymålade jag kanterna vita. Jag ville gärna behålla den fina sydda kanten synlig men slippa det bruna.

lada2

Och med lite tapetrester som limmats på med tapetlim är de nu så här fina. Jag fick lite dille och gick loss på både dessa lådor och lite andra. Men kolla så fina de blev! Kan inte glo mig mätt på dem.
Och allt med bara lite rester jag ändå hade liggande. Älskar sånt.

lada3

Dessutom har jag investerat i dessa raringar från Lagerhouse. Det ska bli ordning på ett snyggt sätt nu.

lada4

Kommentarer

  1. De blev ju jättefina. Man kan göra mycket med tapeter. Jag slår ofta in paket i fina tapetrester.

    SvaraRadera
  2. Blev jättefina!! Ska bli så intressant att se hela syrummet sedan också :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg