Nysytt: Blommig och blå

Den här klänningen sydde jag till sommarens Guldklavengala. Nästa gång jag skulle använda den gick dragkejdan sönder och sen blev den liggande ett tag. Nu har den fått en ny dragkedja som jag sydde fast för hand. Det brukar bli bäst då.

Överdelens mönster är Vogue V8280 men jag konstruerade en egen ärm och kjol till. Motveck på kjolen. Jag kommer inte ihåg var jag hittade tyget men jag har haft det ganska länge. Jag älskar det blåvita och blommiga. Under denna har jag två tyllkjolar av mjukare typ. Diademet med pärl- och strassrosett köpte jag i en bröllopsaffär. Skärpet är vintage i marinblå lack.

nysytt-blablommiganysytt-blablommiga2

Kommentarer

 1. Jättefint! Jag önskar att jag var så duktig som du, min symaskin och jag är inte kompisar....

  SvaraRadera
 2. Fina skor också! / H

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig klänning, härlig färg! Du syr så mycket snygga klänningar och du passar ju jättebra i dom också.

  SvaraRadera
 4. Galet fina klänningar! Så himla inspirerande att se alla fina klänningsmodeller. Du är ju otroligt händig och kreativ tycker jag minsann!

  SvaraRadera
 5. ÅH du är så fantastisk! Du är verkligen min största förebild <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg