Nysytt: Hästens klänning

Ja, rutorna påminner lite om tyget som finns på Hästens sängar men tyget kommer från IKEA. Än en gång. Jag har dessutom likadant tyg i rött som ligger i pipeline. Det är fräscht och glatt med rutor. Det är sydd i en basmodell som jag använt flera gånger men som jag tycker mycket om. Överdelen kopierad från en vintageklänning och kjolen egenkonstruerad med motveck. Jag satte en rejäl synlig dragkedja med ring som en rolig detalj i ryggen.

nysytt-hastens

Jag har redan hunnit använda den många gånger och trivs i den. Jag har exakt samma tyg på min kökssoffa. Om jag sätter mig i soffan är jag alltså helt kamouflerad i denna klänning. Då smälter jag in.

nysytt-hastens2

Kommentarer

  1. Haha, det är precis det tyget jag har på en dyna sittbänken på balkongen. Rutigt är fint och klänningen blev urtjusig!

    SvaraRadera
  2. oh, I'm a manic for gingham this time. ... love your dress.

    http://wardrobexperience.blogspot.de

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg